Influencers

Hi influencer, Goed dat je hier bent!

Professionele foto's

Als voormalig influencer en momenteel fotograaf weet ik hoe lastig het is. Een stijl creëren, content bedenken, maken en posten, reageren op je volgers en vooruit denken. Influencer zijn is enorm leuk, maar ook intensief. Vele intensiever dan veel mensen denken. 

Ik help je graag. Misschien ben je al een ervaren influencer, maar is je vriend, vriendin, broer, zus of anderszins het stiekem wel een beetje beu om foto’s van je te maken. Misschien sta je aan het begin van je carriére als influencer en wil je het graag meteen goed aanpakken.  

Ik help je met het bepalen van een stijl, moodboard en uiteindelijk natuurlijk de foto’s.

De fotoshoot

Samen hebben we goed nagedacht over de stijl die bij jou past. We weten waar jij met jouw Instagram pagina naar toe wil, en wat voor foto’s daar het beste bij passen. We hebben een moodboard gemaakt en bepaalt welke kleding daar het beste bij past. En dan gaan we aan de slag! 

Veel van de foto’s zullen gemaakt worden waar jij veelal aan het werk bent. Andere foto’s maken we op locaties waar jij je thuis voelt, wat jou kenmerkt of een combinatie hiervan. Soms zul je een werksituatie nabootsen, soms heb je een bepaalde foto gekozen omdat je daar een passende tekst bij kunt bedenken of in gedachten hebt, en soms ontstaat er een spontaan idee die we meteen kunnen uitwerken. We schieten content voor 1 of 2 maanden, zodat jij in 4 uurtjes tijd alle foto’s voor de komende maanden al af hebt! 

Inplannen op Instagram, en genieten maar!

 

Contact

Ik help je graag! Mijn passie voor fotografie, Instagram en het werken als een ondernemer werkt aanstekelijk. Ik weet daarom zeker dat we samen prachtige foto’s zullen maken! 

Twijfel je nog een beetje, of wil je graag meer weten?

 Neem dan gerust contact met me op. 

Prijzen

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en prijzen voor een nieuw content voor jouw social media? Klik dan hieronder voor de prijzenpagina.