Prijzen influencers

Druk, druk, druk...

Als Influencer ken je het wel. Elke dag ontvang je veel berichten om te beantwoorden, je moet het algoritme voor blijven, nadenken over je nieuwe content… De agenda is vaak bómvol, en dan moet je ook nog eens creatief zijn in het bedenken van nieuwe content. Je wilt ten slotte wel vernieuwend zijn! Het is geweldig om zelfstandige te zijn, maar het vergt ook heel veel voorbereiding en tijd.

Als fotografe en Instagrammer weet ik hoe het voelt. Daarom kan ik je helpen!

 

Ontzorgen

In slechts een aantal uurtjes maken wij samen een volle maand content.

Hoe?
Samen bepalen we de stijl die we aan zullen houden. Samen creëren we een moodboard per shoot. Zo kunnen we hier samen aan werken, en bereiden we de hele shoot van te voren voor. Dit kan al met een minuut vrije tijd. Vervolgens plannen we een dagdeel, waarin we de foto’s maken. Het moodboard is al gemaakt, dus we kunnen direct aan de slag! 

 

Klaar!

 

Jij kan weer zorgeloos aan de slag, Moments by Kim bewerkt de foto’s naar jouw stijl. Binnen 5 dagen zijn alle foto’s professioneel nabewerkt en heb jij voor een hele maand content! 

Dan kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.

 

Prijzen

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en prijzen voor een nieuw content voor jouw social media? Hieronder vind je de divers opgestelde pakketten. Iedere influencer is natuurlijk anders. Er zijn dan ook altijd meer mogelijkheden dan pakketten. Wil je graag even sparren, of heb je een idee en wil je graag weten of dit mogelijk is?

Pakketten

Starter
€69

- Fotoreportage van 4 uur

- 12 foto's volledig bewerkt


Influencer 1
€109

- Fotoreportage van 6 uur

- 1,5 maanden content (35 foto's) volledig bewerkt

Influencer 2
€149

- Fotoreportage van 8 uur

- 2 maanden content (50 foto's) volledig bewerkt

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.