Bedrijfsfotografie

Jouw bedrijf is niet alleen de bron van jouw inkomen. Een bedrijf is veel meer dan dat. Daar ben je met een reden mee begonnen. Misschien omdat je erachter kwam dat er nog niets zoiets bestond, misschien omdat je andere ideeën had dan de al bestaande bedrijven, misschien vanuit een hobby. Het heeft een reden gehad, en jij hebt het laten groeien tot wat het nu is. Dit maakt dat jouw bedrijf niet alleen jouw bedrijf is, maar tevens de weerspiegeling van wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij belangrijk vindt in het leven. 

Hier mag je trots op zijn. Dit mag je uitstralen, dit mag je laten zien! 

Moments by Kim vindt het belangrijk dat bedrijfsfoto’s geen saaie, geposeerde foto’s zijn. We gaan het gesprek aan over jouw bedrijf. Je vertelt me waar en hoe het begonnen is. En terwijl jij straalt, maak ik de foto’s. 

Jouw karakter mag (en moet misschien wel) naar voren komen in de foto’s: want jij bent jouw bedrijf. En jouw bedrijf is jij!

Pakketten

Basis
€99

- Fotoreportage van 2 uur

- 5 professioneel bewerkte profielfoto's

- Inclusief 3 kledingwissels

Luxe
€129

- Fotoreportage van 4 uur

- 5 professioneel bewerkte profielfoto's

- 5 professioneel bewerkte sfeerfoto's van jou, aan het werk

- Inclusief 3 kledingwissels.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.