Zwangerschap

Zwanger! 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. 
Er leeft een minimensje in je, gefeliciteerd! Misschien is het je eerste kindje. Misschien heb je al meerdere wondertjes op de wereld mogen zetten. Welke situatie dan ook, het is en blijft een bijzonder moment waar veel aandacht voor mag zijn. Het is bijzonder. Veel mensen leggen daarom vaak dit moment vast op beeld, zodat dit bijzondere en fijne gevoel ook jaren later nog even opgehaald kan worden bij het zien van de foto’s. 
 

Iedereen is anders. Daarom bedenken we samen we een type shoot die bij je past. Misschien houdt je enorm van het strand, of wellicht ben je meer een bos mens. Of misschien voel je je wel veel meer op je gemak bij jou thuis. Alles is goed! Zolang jij je maar op je gemak voelt. Want alleen dan krijgen we foto’s die echt jij zijn.

 
 
Wil je graag alleen, of samen met je partner een zwangerschapsshoot boeken? 
Neem gerust contact met me op!

MOGELIJKHEDEN

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot voor jou? Klik dan hieronder voor de prijzenpagina.

'Ik heb een superleuke ochtend gehad met Kim! Ze denkt erg mee, waardoor de foto's supermooi en heel spontaan zijn geworden' - Zoë