Prijslijst portret

De fotoshoot 

Van te voren zullen we goed bespreken wat het doel van de fotoshoot is en wat voor soort foto’s je in gedachten hebt. Dan gaan we bedenken welke locatie het best past bij jouw ideeën en plannen we een datum. Tijdens de fotoshoot hebben we de al opgedane inspiratie in gedachte, waardoor we meteen aan de slag kunnen! We zullen veel kletsen en je mag er vanuit gaan dat je jezelf op je gemak zult voelen. Dat is namelijk misschien wel het belangrijkst van de hele fotoshoot. Want als jij je gemakt voelt, zul je jezelf zijn. En als jij jezelf bent, kan ik mooie foto’s van je maken. 
 
Zodat jij, echt jij uitstraalt. 

Mooie momenten 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. We rennen, we gaan door en we proberen tussendoor te genieten. In de alledaagse drukte van het leven vergeten we soms vaker dan eens om stil te staan bij wat echt belangrijk is.
Tijdens een fotoshoot bij mij boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een moment voor jezelf.  Tijdens de fotoshoot (die bij je thuis, of op een van je favoriete plekken plaatsvindt) is echt even tijd om weer te ademen, te genieten en vooral te beleven.

Prijzen

Basis

€119

- Fotoreportage van 2 uur
- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 10 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Extra foto's bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Luxe

€139

- Fotoreportage van 3 uur
- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 20 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Extra foto's bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Ultra luxe

€219

- Fotoreportage van 4 uur
- Je ontvang de gehele selectie (+- 30 foto's) Deze worden professioneel bewerkt.


Daarnaast ontvang je een foto naar eigen keuze op canvas van 30x40!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.