Prijzen zwangerschapsshoot

De fotoshoot 

Er groeit een kindje in je, zo bijzonder! Van harte gefeliciteerd. Deze periode is erg bijzonder, of het nu de eerste is of niet. Er groeit een minimensje in jou, en dat is geweldig. Van dit moment geniet je enorm. Hoe mooi is het om dit moment te vereeuwigen, zodat je later als je kindje groter is samen de foto’s kunt bekijken. En weer even kunt ervaren hoe het was. 

De fotoshoot kan uiteraard met en zonder partner!

Samen bekijken we voorafgaand aan de fotoshoot foto’s die jou aanspreken. Daarna vinden we een locatie die bij je past. Dat kan een bos zijn, een park, het strand, of misschien wel iets heel anders. Tussendoor zal ik wat aanwijzingen geven of misschien iets vragen om te doen, maar je gaat voornamelijk genieten van het moment samen! Want alleen dan vangen we jou in je puurste vorm. 

 
Zodat jij, echt jij uitstraalt. 

Bijzondere momenten 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. We rennen, we gaan door en we proberen tussendoor te genieten. In de alledaagse drukte van het leven vergeten we soms vaker dan eens om stil te staan bij wat echt belangrijk is. Je gezin. Je geliefde. Jij
Tijdens een fotoshoot bij mij boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een moment voor jezelf. Een moment met je partner. We staan even stil bij de mooie momenten en dingen in jullie leven. Tijdens de fotoshoot (die bij je thuis, of op een van je favoriete plekken plaatsvindt) is echt even tijd om weer te ademen, te genieten en vooral te beleven.

Prijzen

Basis

€119

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 10 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Extra foto's bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Luxe

€139

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 20 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Extra foto's bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Ultra luxe

€209


- Je ontvang de gehele selectie (+- 50 foto's) Deze worden professioneel bewerkt.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.