Kinderfotografie

Spontaan en ongedwongen 

Lachende, stralende, vies wordende, bezige & kletsende kinderen. Dat is hoe ik kinderen vastleg. Terwijl ze druk aan het spelen, knuffelen, vertellen en aan het observeren zijn, vereeuwig ik het moment. Kinderen zijn zo open, liefdevol en uniek. Ieder kind heeft zijn/haar eigen karaktertje wat al van baby af aan goed zichtbaar is. Ieder mens, maar zeker ieder kind is uniek in zijn eigen puurheid en openheid naar de wereld toe. Ze vertellen al zoveel ook al gebruiken ze nog geen woorden. Hun eigen willetje en hun motivatie om elke dag meer de leren en te maken is wat mij enthousiast maakt. 

 

Na ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang – zowel als groepsleidster, als in de functie van locatiemanager –  heb ik kinderen mogen observeren, begeleiden en liefde mogen geven (en niet te vergeten: mogen ontvangen). Ik weet wat kinderen beweegt, wat ze denken en waarom bepaalt gedrag ontstaat. In mijn passie voor kinderen en fotograaf heb ik het prachtige beroep tot kinderfotografe kunnen ontwikkelen. Mijn missie is om jullie kind, kleinkind, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongetje vast te leggen op hun eigenzinnige, unieke, speelse, eigenwijze, prachtige manier. Want ieder kind is uniek – en dat mag gezien worden.

 

Met veel licht en prachtige ‘less is more’ composities bereik ik dat kinderen op een prachtige manier gevangen worden. Ik weet hoe in te spelen op gedrag, hoe om te gaan met leeftijdsverschillen en diverse leeftijden in het algemeen. Het enige wat nog nodig is, is jouw unieke kind. De rest regel ik. 

 
Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Momenten vereeuwigd 

Kinderen zijn uniek, mooi en ieder geweldig. De tijd vliegt voorbij, dus ouders willen maar wat graag zoveel mogelijk vastleggen. Met de telefoons van tegenwoordig kan heel veel vereeuwigd worden. Maar wanneer we foto’s willen afdrukken, laat de kwaliteit foto’s vaak te wensen over. Hier kom ik om de hoek kijken. Ik weet hoe om te gaan met kinderen, ouders en naasten. Met mijn kwaliteiten om met kinderen te werken, maar ook in het vangen van momenten, lukt het mij om kinderen te vangen op hun eigen, unieke en prachtige manier. Zoals ze zijn, terwijl ze doen hoe ze zijn. 

 

MOGELIJKHEDEN

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot van kinderen voor jou? Klik dan hieronder voor de prijzenpagina.