Prijslijst kinderfotografie

De fotoshoot 

Eigenwijs, verlegen, de kat uit de boom kijkend, enthousiast en terughoudend. Ieder kind is uniek en prachtig op zijn/haar eigen manier. Door mijn 12 jaar ervaring in de kinderopvang (zowel als groepsleidster, als locatiemanager) begrijp ik kinderen als geen andere fotograaf. Ik weet waar bepaald gedrag vandaan komt, waarom ze doen wat ze doen, wat hen beweegt en hoe bepaald gedrag om te buigen. Vanaf het moment dat ik voor mijzelf begonnen ben als fotograaf was het dan ook al snel duidelijk dat kinderfotografie onderdeel van mijn pad zou worden. Er is weinig mooier dan kinderen: puur & kwetsbaar op hun eigen manier. 

De fotoshoot van kinderen zal alles behalve een poserende shoot zijn. Samen bepalen wij (de ouders, opa’s/oma’s, tantes/ooms, aanwezigen) waar we de fotoshoot met kinderen zullen houden. Dit kan zijn in het favoriete speelbos van de kids, maar ook bij de ouders thuis. Net daar waar we denken dat het kind het best tot zijn/haar recht komt.

Afhankelijk van het gedrag van het kind (verlegen, of juist uitslovend, enthousiast, blij of teruggetrokken) zal ik inspelen op het moment. Dit kan zijn door het ijs te breken met wat grapjes, of juist doordat ik met het kind een spelletje speel. Een ander kind zal meer behoefte hebben aan het contact met de ouders, waardoor ik mijzelf juist erg op de achtergrond houd. Welk gedrag het kind ook laat zien, samen zorgen we ervoor dat hij/zij geweldig op de foto zal komen te staan! Niet geposeerd. Maar precies zoals het kind is.

 
Stel gerust je vraag.

Spontaniteit 

 

Wanneer het kindje gewend is aan mij en mijn aanwezigheid, zal ik beginnen met het vangen van de momenten. Dit gebeurt elke shoot weer op een andere manier, omdat ik inspeel op de behoefte van het kind. De ene keer zal het kind amper in de gaten hebben dat ik er ben, de andere keer zal ik vragen een keertje op te kijken, zodat ik een mooie, open, spontane blik (en misschien zelfs wel lach :)) kan vangen. 

Spontaniteit is bij deze shoot het aller-allerbelangrijkst! Op deze manier ontvang je foto’s zoals jouw kindje echt is! 

 

Prijzen

Brons

€69

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 5 foto's in HR mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Zilver

€89

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 10 foto's in HR mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Goud

€119

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 20 foto's in HR mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Platinum

€189

- Je ontvang de gehele selectie (ongeveer 45 foto's) in HR. Deze worden professioneel bewerkt.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.