Newborn fotografie

Newborns 

Liefdevol, minimalistisch en puur. Met alle tijd, aandacht en veiligheid voor jouw kindje maken we samen een prachtige newborn fotoreportage. Gewoon, bij jou thuis. Met natuurlijk licht, en natuurlijke kleuren.  

Ik werk graag met natuurlijk daglicht en bij mensen thuis, zodat het kindje geen prikkels van buitenaf krijgt. De baby bepaalt de fotoshoot, ieder kindje is namelijk anders, en ook iedere dag is weer anders. Daarom nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat de baby ontspannen is en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige ouder(s). Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen.

Een newbornshoot vindt plaats wanneer het kindje tussen de 7 – 21 dagen oud is, omdat het dan nog veel en diep slaapt. Op deze manier kunnen we de baby veilig inwikkelen en in diverse poses leggen. Maar nogmaals: de baby bepaalt de fotoshoot :). Veiligheid, rust en warmte staan centraal tijdens de fotoshoot. Is het kindje wakker, dan maken we een mooie foto met de oogjes open, en proberen we hem of haar daarna weer lekker te laten slapen. Gemiddeld gezien zijn we 2u bezig met de fotoshoot. Dit is ruim gerekend, zodat we alle rust en ruimte hebben om de baby ontspannen te laten zijn.

 
De veiligheid en ontspannenheid van jouw kindje staan centraal.
' Kim is bij ons thuis geweest om foto's te maken van onze kleine man. Hartstikke fijn dat ze ook aan huis komt om foto's te maken. Leuke en gezellige ochtend gehad! Kim is erg creatief, spontaan en bij Kim kan eigenlijk alles. Kim mag de volgende keer weer foto's komen maken!' - Marieke

Ervaring  

Als 13 jarig meisje wist ik het al: ik wil graag met kinderen gaan werken. Dat dit ooit zou veranderen in kinder- en newbornfotografie wist ik toen nog niet, maar de opleiding tot kinderopvang leidster was snel gevolgd. Vanaf mijn 16e werk ik in de kinderopvang. Zowel als pedagogisch medewerkster, als in de functie van locatiemanager. Jaren heb ik dit met heel veel liefde en plezier gedaan, tot het na 12 jaar kinderopvang tijd werd voor verandering: namelijk fotografie. Deze ervaring neem ik uiteraard wel mee! Baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en schoolkinderen. Met alle leeftijden heb ik gewerkt, en diverse certificaten heb ik behaald.

  • Communiceren met baby’s,
  • Werken met baby’s,
  • Werken met baby’s in de kinderopvang,
  • Babygebaren,
  • Propedeuse Pedagogiek,
  • Baby wrapping voor fotografie,

zijn enkele voorbeelden van cursussen en workshops welke mijn kennis en ervaring goed weergeven. 

Wat voor mij belangrijk is, is dat de baby maar zeker ook de aanwezige ouder(s)/verzorger(s) ontspannen zijn en zich op hun gemak voelen. Want alleen dan maken we samen de mooiste foto’s! Daarom heb ik, naast de al behaalde diploma’s en certificaten ook een cursus newborn fotografie gevolgd. Zowel online, als in de praktijk.  

De veiligheid en ontspannenheid van jouw kindje staan centraal.

Bij het boeken van een newborn fotoshoot bij Moments by Kim kun je er dus zeker van zijn dat de fotoshoot met veel rust, geduld, liefde, veiligheid en warmte zal plaatsvinden. 

Prijzen

De kosten voor de newborn shoot zijn inclusief fotoshoot en nabewerking. Na de fotoshoot ontvang je een online galerij met ongeveer 45 foto’s. Hieruit mag je zelf je favoriete digitale fotobestanden kiezen. Zo bepaal je zelf achteraf de prijs die je betaald!

 

Brons

€109

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 5 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Zilver

€129

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 10 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Goud

€179

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 20 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Platinum

€229

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 35 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 20km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.