Wie ben ik?

Hi!

Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Kim Leijten en samen met mijn vriend Bart woon ik in het mooie centrum van Breda. 

Het zijn de kleine dingen in het leven die mij gelukkig maken. De vogels horen fluiten, de beweging van golven in het water en een oprechte lach kunnen mijn dag maken. Ambitieus, enthousiast en positief kritisch zijn kenmerken welke aan mij verbonden zijn. Dit in combinatie met een camera in mijn hand, maakt mij een gelukkig mens, zodat ik de momenten van het leven vereeuwigen door middel van een prachtige foto. 

Mijn passie voor fotografie en Photoshop begon al vroeg. Als 9 jarig meisje was ik graag aan het knutselen met Photoshop. Het liefst met foto’s die mijn vader van mij maakte. Sinds 2018 ben ik serieus gaan overwegen om mijn eigen bedrijf in de fotografie op te starten, en zo ontstond op 16 juli 2019 ‘Moments by Kim’. 

Capturing beautiful moments

Moments by Kim vangt de momenten tijdens een fotoshoot in Breda. Misschien heb je al een idee voor de fotoshoot met de familie, of misschien heb je nog geen idee wat voor romantische fotoshoot je samen met je geliefde zou willen doen. Samen bedenken we een mooi en passend concept voor de wens die je hebt. Denk aan een portretshoot voor LinkedIn, een fotoshoot op locatie tijdens de zonsondergang voor een romantisch effect, een glamour fotoshoot in de natuur of juist een fotoshoot thuis. Het concept bedenken we naar aanleiding van jouw wens, zodat we deze foto’s samen kunnen uitwerken.

Een veel gekozen mogelijkheid is de ‘spontaneous fotoshoot’. Dit is een fotoshoot waarbij ik onopvallend aanwezig ben. Denk bijvoorbeeld aan een gezinsshoot. Samen met je gezin leef je het leven zoals je dat normaal zou doen, met als enige verschil dat ik onopvallend aanwezig ben. Bang zijn om ‘verkeerd op de foto te staan’ hoeft dan niet. Jullie genieten puur van het gezinsleven en dit prachtige gegeven leg ik vast. Dit levert prachtige, natuurlijk en ongedwongen foto’s op. Dit kan zowel in jullie eigen huis, als op locatie!

MOGELIJKHEDEN

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden zijn van een fotoshoot voor jou? Stuur me gerust een mailtje.