Prijzen loveshoot

De fotoshoot 


Jullie liefde vangen: dat is mijn doel. Liefde is iets prachtigs: het is zo oprecht, puur en iets wat écht van jullie is. Tijdens de fotoshoot gaan we dit vereeuwigen. Samen bekijken we voorafgaand aan de fotoshoot foto’s die jullie aanspreken. Daarna vinden we een locatie die bij jullie past. Dat kan een bos zijn, een park, het strand, of misschien wel iets heel anders. Hier zullen jullie de tijd doorbrengen tijdens onze shoot. Tussendoor zal ik wat aanwijzingen geven of misschien iets vragen om te doen, maar jullie gaan voornamelijk genieten van het moment samen! Want alleen dat vangen we jullie in jullie puurste vorm. 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg!

 
Zodat jij, echt jij uitstraalt. Samen met je partner.

Liefdevolle momenten 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. We rennen, we gaan door en we proberen tussendoor te genieten. In de alledaagse drukte van het leven vergeten we soms vaker dan eens om stil te staan bij wat echt belangrijk is. Je gezin. Je geliefde. Jij
Tijdens een fotoshoot bij mij boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een moment voor jezelf. Een moment met je partner. We staan even stil bij de mooie momenten en dingen in jullie leven. Tijdens de fotoshoot (die bij je thuis, of op een van je favoriete plekken plaatsvindt) is echt even tijd om weer te ademen, te genieten en vooral te beleven.

Journalistieke stijl

Mijn fotografie stijl is journalistiek. Dit houdt in dat ik wel aanwezig ben, maar voornamelijk op de achtergrond. Jullie zullen niet altijd meer in de gaten hebben dat ik er bij ben. Jullie genieten van het moment, en ik vereeuwig deze! Bijvoorbeeld tijdens een wandeling in het bos, een strandwandeling of tijdens het genieten van een kop thee op de bank terwijl de kids rondhuppelen.

Prijzen

Basis

€109

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 10 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Een extra foto bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Luxe

€139

- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 20 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Een extra foto bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Ultra luxe

€199

- Je hoeft geen foto's te selecteren! Bij dit pakket ontvang je namelijk alle foto's uit de selectie. Deze worden professioneel bewerkt.


Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.