Prijzen loveshoot

Newborns 

Liefdevol, minimalistisch en puur. Met alle tijd, aandacht en veiligheid voor jouw kindje maken we samen een prachtige newborn fotoreportage. Gewoon, bij jou thuis. Met natuurlijk licht, en natuurlijke kleuren.  
 
En dat gevoel… Dat leg ik dan vast op beeld. Zodat jij, echt jij uitstraalt. Samen met je partner.

Liefdevolle momenten 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. We rennen, we gaan door en we proberen tussendoor te genieten. In de alledaagse drukte van het leven vergeten we soms vaker dan eens om stil te staan bij wat echt belangrijk is. Je gezin. Je geliefde. Jij
Tijdens een fotoshoot bij mij boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een moment voor jezelf. Een moment met je partner. We staan even stil bij de mooie momenten en dingen in jullie leven. Tijdens de fotoshoot (die bij je thuis, of op een van je favoriete plekken plaatsvindt) is echt even tijd om weer te ademen, te genieten en vooral te beleven.

Journalistieke stijl

Mijn fotografie stijl is journalistiek. Dit houdt in dat ik wel aanwezig ben, maar voornamelijk op de achtergrond. Jullie zullen niet altijd meer in de gaten hebben dat ik er bij ben. Jullie genieten van het moment, en ik vereeuwig deze! Bijvoorbeeld tijdens een wandeling in het bos, een strandwandeling of tijdens het genieten van een kop thee op de bank terwijl de kids rondhuppelen.

Prijzen

Basis

€119

- Fotoreportage van 2 uur
- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 10 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Een extra foto bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Luxe

€139

- Fotoreportage van 3 uur
- Je ontvang een selectie van de foto's, waaruit je 20 foto's mag kiezen. Deze worden professioneel bewerkt.

Een extra foto bijbestellen is mogelijk voor slechts €5,00!

Ultra luxe

€219

- Fotoreportage van 4 uur
- Je ontvang de gehele selectie (+- 30 foto's) Deze worden professioneel bewerkt.


Daarnaast ontvang je een foto naar eigen keuze op een canvas van 30x40!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten zijn inbegrepen tot 10km vanaf centrum Breda. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer berekend.