Loveshoots

Echt even samen

 

Jullie liefde vangen op beeld: dat is mijn doel. Liefde is iets prachtigs: het is zo oprecht, puur en iets wat écht van jullie is. Tijdens de fotoshoot gaan we dit vereeuwigen. Samen bekijken we voorafgaand aan de fotoshoot foto’s die jullie aanspreken. Daarna vinden we een locatie die bij jullie past. Dat kan een bos zijn, een park, het strand, of misschien wel iets heel anders. Hier zullen jullie de tijd doorbrengen tijdens onze shoot. Tussendoor zal ik wat aanwijzingen geven of misschien iets vragen om te doen, maar jullie gaan voornamelijk genieten van het moment samen! Want alleen dat vangen we jullie in jullie puurste vorm. En dát is het doel! 

 

Liefdevolle momenten 

Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. We rennen, we gaan door en we proberen tussendoor te genieten. In de alledaagse drukte van het leven vergeten we soms vaker dan eens om stil te staan bij wat echt belangrijk is. Je gezin. Je geliefde. Jij
Tijdens een fotoshoot bij mij boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een moment voor jezelf. Een moment met je partner. We staan even stil bij de mooie momenten en dingen in jullie leven. Tijdens de fotoshoot (die bij je thuis, of op een van je favoriete plekken plaatsvindt) is echt even tijd om weer te ademen, te genieten en vooral te beleven.
 

Wil je graag meer informatie of een shoot boeken?

 

MOGELIJKHEDEN

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot in Breda voor jou? Klik dan hieronder voor de prijzenpagina.

'Het idee van een fotoshoot vond mijn vriend best ongemakkelijk. Kim wist een hele chille sfeer te creëren zodat zelfs mijn vriend echt van de fotoshoot kon genieten!' - Britt