Portret fotografie

Ontspannen sfeer

 

Of het nu gaat om een foto voor LinkedIn, voor je volgers op social media, of om een foto voor je nieuwe website. Het is belangrijk dat de foto uitstraalt wie jij bent en waar je
voor staat. Samen brainstormen we wie je bent en wat je wil uitstralen. Aan de hand hiervan bepalen we de locatie waar jij het beste tot je recht komt op de foto en plannen we een moment in.

Wat voor mij belangrijk is, is dat jij je op je gemak voelt op de foto. Want alleen dan creëren we foto’s waarop jij echt jij bent. 

 
 

Echt jíj

 
Pure, onbevangen en oprechte momenten. Dat is wat ik met veel passie vastleg. We rennen, we gaan door en we proberen tussendoor te genieten. In de alledaagse drukte van het leven vergeten we soms vaker dan eens om stil te staan bij wat echt belangrijk is. Je gezin. Je familie. Jij
Tijdens een fotoshoot bij mij boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een moment voor jezelf. We staan even stil bij de mooie momenten en dingen in jouw of jullie leven. Tijdens de fotoshoot (die bij je thuis, of op een van je favoriete plekken plaatsvindt) is echt even tijd om weer te ademen, te genieten en vooral te beleven.
 
En dat gevoel… Dat leg ik dan vast op beeld. Zodat jij, echt jij uitstraalt. 
 

 

MOGELIJKHEDEN

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot? Klik dan hieronder voor de prijzenpagina.

'Kim weet een hele fijne sfeer te creëren waardoor je je écht op je gemak voelt' - Zoé