Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Cursus newbornfotografie

Home  /  Cursus newbornfotografie

Cursus Newborn fotografie

Newborn fotografie is niet zomaar een fotoshoot. Het is een vereeuwiging van misschien wel het meest bijzondere moment in het leven van kersverse ouders. Het stilzetten van de tijd, in te zetten voor de rest van hun leven. Het is een herinnering – voor altijd.

Een newbornshoot wil je daarom met veel expertise, zorg, aandacht & liefde doen. Je wilt dat de ouders zich op hun gemak voelen en alle tijd nemen om een prachtige newborn reportage te maken. Je wilt dat niets fout gaat, en wilt ook niet dat de baby last ervaart van de fotoshoot. Je wilt mooie kleursettingen gebruiken en variatie bieden. Je wilt weten wat voor soort equipment je nodig hebt.

Maar hoe begin je!?

Dit was mijn struggle, inmiddels 3 fulltime jaren geleden. Ik had 12 jaar ervaring met baby’s en kinderen, maar had geen enkel benul van hoe ik een newborn zou kunnen fotograferen. Wat zijn veilige inwikkel technieken?  Waar moet je allemaal op letten? Hoe kun je een baby wel en niet wegleggen? En wat als je ziet dat een voetje blauw of paars kleurt?!

Geen paniek

In mijn één op één cursus newbornfotografie neem ik je mee in mijn workflow. Je loopt letterlijk een dagje mee met mij tijdens een fotoshoot, en mag ook zelf foto’s maken welke je dan weer kunt gebruiken voor jouw portfolio ❤️! Zo kun je na deze dag meteen gaan adverteren en promoten, om jouw newborn fotografiebedrijf op stevige poten te zetten!

Hoe ziet de dag eruit?

Mijn newbornshoots plan ik meestal in om 11:00u, omdat baby’s dan vaak net een flesje krijgen, om daarna weer in een (hopelijk diepe, maar ook daar leer ik je alles over!) slaap te vallen.

Voor de fotoshoot spreken we samen af, en vertel ik je alle ins en outs over mijn werk. Ik laat je zien welke materialen ik gebruik en waarom, ik leer je diverse wikkel technieken welke je ook zelf mag gaan uitproberen op een speciale newborn pop, en ik leer je alles over hoe je een baby in diverse posities legt op een veilige manier. Want dat staat gedurende iedere shoot die ik heb 100% voorop. Om deze reden laat ik je niet zelf de newborns inwikkelen, daar dit onder mijn verantwoordelijkheid valt. Wel leer ik je alles op een pop, en mag je tijdens jouw aanwezigheid van de fotoshoot foto’s maken, zodat je al het een en ander kunt promoten voor jouw eigen fotografie.

Deze dag zal ongeveer 4 uur in beslag nemen, afhankelijk van hoe snel we klaar zijn bij de newbornshoot zelf.

Na deze dag:

  • Ken jij diverse inwikkeltechnieken,
  • Weet jij hoe je een baby veilig in diverse poses kunt leggen,
  • Weet jij vanuit welke hoek je de baby het allermooist vast legt,
  • Heb jij geoefend met diverse wraps en achtergronden,
  • Heb je mij alles kunnen vragen over mijn manier van fotograferen, het veilig werken en het verkopen van foto’s,
  • Heb jij een portfolio op kunnen bouwen voor het werven van jouw eigen klanten!

De investering

 

Na deze dag ken jij alle ins en outs van newbornfotografie en zul jij in staat zijn jouw eigen bedrijf op te starten. Na het bewerken en uploaden van jouw foto’s kun je gaan promoten en indien gewenst adverteren, en zo binnen no time een succesvol bedrijf opstarten!

Meekijken en fotograferen tijdens een newbornshoot

De investering die je maakt voor een cursus newbornfotografie is €765 exclusief BTW. 

Nadat ik mijn eerste foto online heb gegooid, kon ik binnen 3 maanden mijn baan opzeggen & kon ik fulltime leven van mijn newborn fotografie. En dat kan jij ook! Mits je bereid bent in jezelf en in je bedrijf te investeren! ✨❤️

 

Wil je heel graag eventjes sparren, meer informatie of meteen een afspraak inplannen? Stuur me dan gerust een DM op Instagram , of stuur me een e-mail naar [email protected] ! ❤️