Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Centrum Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Newborn fotografie

Home  /  Newborn fotografie

Newborn fotografie

Liefdevol, minimalistisch en puur.
Met alle tijd, aandacht en veiligheid voor jouw kindje maken we samen een prachtige newborn fotoreportage. Gewoon, bij jou thuis, zodat het kindje geen prikkels van buitenaf krijgt. Met natuurlijk licht, en natuurlijke kleuren.
De baby  bepaalt de fotoshoot, ieder kindje is namelijk anders, en ook iedere dag is weer anders. Daarom nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot.
Ik vind het belangrijk dat de baby ontspannen is en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige ouder(s). Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen.

 

Een newbornshoot vindt plaats wanneer het kindje tussen de 7 – 23 dagen oud is, omdat het dan nog veel en diep slaapt. Op deze manier kunnen we de baby veilig inwikkelen en in diverse poses leggen. Maar nogmaals: de baby bepaalt de fotoshoot :). Is jouw baby al wat ouder en heb je spijt dat je geen newbornshoot hebt kunnen laten doen? Stuur me dan eventjes een berichtje – dan kijken we naar de mogelijkheden!

 

Een newbornshoot kan spannend zijn – je vertrouwt je pasgeboren baby immers toe aan een vreemde. Geen zorgen. Je bent er gedurende de hele shoot zelf bij. Daarnaast vertel ik je graag stap voor stap hoe een shoot in zijn werk gaat. Klik daarvoor op de onderstaande tekst bij ‘Investering’.

 

Date:

Prev
Next