Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Newborn fotografie

Home  /  Newborn fotografie

Newborn fotografie

Liefdevol, minimalistisch en puur.
Met alle tijd, aandacht en veiligheid voor jouw kindje maken we samen een prachtige newborn fotoreportage. Gewoon, bij jou thuis, zodat het kindje geen prikkels van buitenaf krijgt. Met natuurlijk licht, en natuurlijke kleuren.
De baby bepaalt de fotoshoot, ieder kindje is namelijk anders, en ook iedere dag is weer anders. Daarom nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot. Gemiddeld gezien zijn we zo’n 2 uur bezig met een newbornshoot – maar we nemen alle tijd die nodig is. Geen stress, geen haast, geen extra kosten – puur genieten van de fotoshoot 🥰.

Een newbornshoot vindt plaats wanneer het kindje tussen de 7 – 23 dagen oud is, omdat het dan nog veel en diep slaapt. Op deze manier kunnen we de baby veilig inwikkelen en in diverse poses leggen. Maar nogmaals: de baby bepaalt de fotoshoot :). 

Is jouw baby al wat ouder en heb je spijt dat je geen newbornshoot hebt kunnen laten doen? Stuur me dan eventjes een berichtje – dan kijken we naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de kosten en hoe het verder in zijn werk gaat? Klik dan op de onderstaande tekst bij ‘Investering’.

 

Date:

Prev
Next