Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Kinderfotografie

Home  /  Kinderfotografie

Kinderfotografie

De spanningsboog van kinderen is ongeveer 20 minuten – afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een fotoshoot met poses, het creëren van het ‘perfecte plaatje’ en ze stil laten zitten voor opa en oma werkt daarom meestal niet.

 

Lachende, stralende, vies wordende, bezige & kletsende kinderen. Dat is hoe ik kinderen vastleg. 12 jaar lang werkte ik in de kinderopvang – ik heb kinderen mogen begeleiden, observeren en liefgehad. Ik weet wat kinderen beweegt, waar gedrag vandaan komt en hoe ik bepaald gedrag kan ombuigen tot iets positiefs.

 

Het fotograferen van kinderen draait voor mij om de beleving van het kind. De kinderen vangen in hun spontaniteit. Dáár krijg je oprechte foto’s van. Terwijl ze druk aan het spelen, knuffelen, vertellen en aan het observeren zijn, vereeuwig ik het moment. Samen doen we wat jouw kind leuk vindt – en ik doe gewoon mee. Niets is te gek. Hutten bouwen? Doen we! Blaadjes zoeken? Zeker! Voetballen? Jij wint ! Verstoppertje? Dan win ik hoor!  En af en toe komt er dan even een camera tevoorschijn. Heel stiekem en snel, want we moeten wel door spelen!

 

Mijn missie? Jullie kind, kleinkind, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongetje vast te leggen op hun eigen unieke, speelse, grappige, eigenwijze, mooie manier. Want ieder kind is uniek – en dat mag gezien worden. Met veel licht en prachtige ‘less is more’ composities bereik ik dat kinderen op een prachtige manier gevangen worden. Het enige wat nog nodig is, is jouw unieke kind. De rest regel ik.

INVESTERING:

De investering die je maakt voor een fotoshoot bepaal je bij mij achteraf en zelf. Wil je weten hoe een shoot en de tarieven in zijn werk gaan? Klik dan op deze tekst. 

Date:

Prev
Next