Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Zwanger!

Home  /  Zwanger!

Zwanger!

Liefdevol, minimalistisch en puur.

Wat een bijzonder moment, er groeit een kindje in jou. De tijd vliegt voorbij, terwijl je geniet van je steeds boller wordende buik. Het is een bijzondere en prachtige periode. Steeds vaker worden zwangerschap shoots gedaan – en terecht. Het is een enorm bijzonder en waardevol moment, waar je later nog vaak aan terug zal denken.

 

Bij interesse in een zwangerschap shoot, bespreken we van te voren jouw/jullie wensen en ideeën. We kunnen foto’s maken bij jullie thuis, maar natuurlijk ook op locatie. Beide hebben zijn charmes, dus kies vooral een locatie welke bij je past.
Een zwangerschap shoot is het mooist, wanneer je tussen de 32 – 38 weken zwanger bent. Je buik is dan op zijn rondst, waardoor je buik het beste tot zijn recht komt. Wil je hem graag eerder omdat de kans bestaat dat je eerder bevalt? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Ook eerder is een zwangerschap shoot prachtig. Stuur me gewoon eventjes een berichtje, en dan hebben we het erover.

 

 

INVESTERING:

Date:

Prev
Next