Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Reserveren

Home  /  Reserveren

Reserveren

Wat ontzettend leuk om te zien dat je interesse hebt in het reserveren van een fotoshoot! Ik voel me vereerd dat ik een bijzonder moment voor jullie mag vastleggen ❤️. Boeken (en natuurlijk ook het aanvragen van meer informatie) kan door een e-mail te sturen naar [email protected]  , of door een privébericht via Instagram of Facebook te sturen.

Dan gaan we samen een passend moment plannen, en kan het afwachten beginnen! 😍🙌🏼 Om een fotoshoot te reserveren vraag ik altijd een aanbetaling van €129. Dit wordt natuurlijk in mindering gebracht van het uiteindelijke pakket dat je kiest 😊! Na betaling staat de shoot definitief gereserveerd!

Zeker voor het inplannen van een newbornshoot adviseer ik om te reserveren zodra je weet dat je mij de foto’s wilt laten maken. Er is namelijk maar plaats voor maximaal 3 uitgerekende data per week, omdat ik het enorm belangrijk vind dat ik flexibel kan zijn voor mijn klanten. Ook wanneer de baby besluit om eerder of later te komen 🙌🏼❤️.

Ik zit over het algemeen gemiddeld 2 maanden op voorhand al vol, dus reserveer op tijd! 

 

 

 

Date:

Prev