Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Liefde

Home  /  Liefde

Liefde

Geen ongemakkelijke poses, stijf lachen voor de camera en je partner meesleuren naar een fotoshoot, maar spontane, oprechte en pure beelden.

 

Dat creëren we tijdens een loveshoot. Jullie op je gemak stellen is mijn eerste doel – ja, ook de mannen zullen ontspannen zijn. Want alleen dit brengt mij in staat om jullie vast te leggen op jullie eigen manier. Door mijn ervaring weet ik het ijs te breken – zo creëren we samen een prachtige fotoshoot. Op locatie, of gewoon bij jullie thuis. Ongedwongen en zonder poses – zodat jullie precies op de foto staan zoals jullie zijn.

 

Samen zoeken we een locatie bij jullie in de buurt. Dit kan een bos, een natuurgebied of gewoon bij jullie thuis zijn. In ieder geval een rustige omgeving, zodat de foto’s echt om jullie draaien. Na het boeken van de shoot hebben we een gesprek waarin we jullie wensen bespreken, zodat ik volledig aan jullie verwachtingen kan voldoen. En dan, als we daadwerkelijk begonnen zijn, laat ik jullie vooral genieten. Jullie zullen niet altijd doorhebben dat ik er ben. En dat is precies de bedoeling. 🙂

 

INVESTERING:

De investering die je maakt door deze fotoshoot bepaal je bij mij achteraf en zelf. Wil je weten hoe een shoot en de tarieven in zijn werk gaan? Klik dan op deze tekst. 

Date:

Prev
Next