Welkom!

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Kijk lekker rond en mocht ik je kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Groetjes, Kim

Wil je graag meer weten?

Voel je vrij om een mailtje te sturen met vrijblijvende vragen, opmerkingen enzovoorts :)!

Breda 
Facebook: Klik hier
Instagram: Klik hier

Reviews

Home  /  Reviews

Anja

Newborn

Pas een newbornshoot met broer en zus erbij gehad, kim is vriendelijk, goed met kinderen en nam echt de tijd en dat zie je ook aan de fantastische foto's ! ben er heel gelukkig mee😍

Sylvia

Zwangerschap

Heel erg tevreden over Kim! Ze denkt met je mee, ze is erg spontaan en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Hele snelle oplevering van je foto's, goede kwaliteit en mooi bewerkt. We zijn nogmaals heel erg tevreden en kijken uit naar onze newborn shoot met Kim! Zeker weten een aanrader voor iedereen!

Amy

Newborn

Kim is bij ons thuis geweest voor een new born shoot van onze zoon.. Ze was erg vriendelijk en spontaan bij binnenkomst dat gaf meteen een vertrouwde indruk haar aan de slag te laten gaan met onze zoon.. ze was erg geduldig en kon goed met ons kleintje omgaan! ze nam echt de tijd om mooie foto's te maken en bracht daarin veel variatie... dankzij Kim hebben wij echt geweldige foto's van ons mooie wonder!

Zoe

Zwangerschap

Een super leuke ochtend gehad met Kim. Ze is heel erg spontaan en ze staat erg open om samen te overleggen wat je leuk vindt om vast te leggen. De foto's zijn erg mooi geworden en heel spontaan!

Marieke

Lifestyle - Kids

Kim is bij ons thuis geweest om foto's te maken van onze kleine man. Hartstikke fijn dat ze ook aan huis komt om foto's te maken. Leuke en gezellige ochtend gehad! Kim is erg creatief, spontaan en bij Kim kan eigenlijk alles. Kim mag de volgende keer weer foto's komen maken!

Ellen

Kids

Kim is geduldig, wat een absolute pre is voor een fotograaf. Kim is daarnaast creatief en heel enthousiast. Dit werkt aanstekelijk voor kinderen. Ze doet mee met dansen of verstoppertje en maakt de foto’s juist dan op de spontane momenten. Erg prettig samenwerken!

 

 

Ben je overtuigd en wil je graag een fotoshoot boeken? Of wil je graag meer informatie overeen bepaalde shoot en even persoonlijk contact hebben?

 

Voel je vrij om vrijblijvend een mail te sturen – ik beantwoord je vragen graag!